Vi har siden 2014 løst diverse tømreropgaver, og er derfor et forholdsvis nyt firma. I et fag hvor regler og krav ændres ofte, ser vi dette som en fordel.

I dag påtager vi os alle former for tømrerarbejde fra mindre reparationer til totalentrepriser med vores faste samarbejdspartnere. Du får samme høje kvalitet på alle opgaver, for vi lægger altid vægt på at levere varige løsninger.

Derudover har vi løbende designet og lavet møbler med høj kvalitet. Møblerne er primært lavet af genbrugstræ, men vi benytter også mange andre materialer og forskellige træsorter.

Så uanset om du er en privat-, offentlig- eller erhvervskunde, er vi klar til at løse opgaven for dig.

Tømrermester Rasmus Borghus består i øjeblikket af Mester, samt én svend. Vores tømrersvend Uffe har netop færdiggjort sin lærertid hos os, og har siden 1/4-18 været ansat. Vi håber på at få en ny lærling indenfor kort tid. Vi mener det er vigtigt som virksomhed at tage ansvar for og være med til at uddanne flere tømrerlærlinge og derigennem også holde sig opdateret på gældende regler indefor byggerifagets strenge krav, så vi sikrer kunden det helt rigtige resultat.