DINE ØNSKER TIL NYBYGGERI

Tømrermester Rasmus Borghus har også erfaring med nybyggeri. Uanset om du ønsker det klassiske nybyggerhus eller drømmer om de personlige arkitekttegnede huse, klarer vi opgaven og er med i processen fra idé til huset står færdigt. Med vores team af erfarne murere, elektrikere, arkitekter mfl. kan du læne dig trygt tilbage og overlade byggeriet til os.

Alle opgaver udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. I kraft af vores mangeårige erfaring med nybyggeri og tilbygning kan vi bistå med professionel vejledning, så du får præcis det resultat, der passer til din stil.

Kontakt os på 42365752, for et godt tilbud på nybyggeri.

VI BYGGER UNIKKE LØSNINGER

De fleste mennesker drømmer om en unik bolig, hvor de selv kan sætte deres tydelige præg på både udformning og indretning. Vi tilbyder at bygge dit arkitekttegnede hus.

Hos Tømrermester Rasmus Borghus samarbejder vi med en erfaren arkitekter, og derigennem kan vi hjælpe dig til at få bygget dit arkitekttegnede hus i i hele Jylland

HØJ KVALITET AF ARKITEKTTEGNEDE HUSE

Den høje kvalitet er gennemgående for alt vores arbejde, og sammen med arkitekten skaber vi et moderne arkitekttegnet hus, som både i design og kvalitet holder høje standarder.

Det sikrer dig et arkitekttegnet hus, som dels lever op til nutidens strenge krav om byggeri og samtidig har et æstetisk niveau, der rækker langt ud i fremtiden.

KONTAKT DIN TØMRERMESTER I Midtjylland

Du er altid velkommen til at kontakte os på 42365752, for at høre nærmere om dine muligheder for at få bygget et arkitekttegnet hus.

Vi dækker hele Jylland.