TILBYGNING
Ønsker du mere plads i hjemmet er en tilbygning muligvis den rette løsning for dig. En tilbygning er oftest på mellem 20 og 80 m2 og kan tit være en bedre idé end nybyggeri. Ligesom et nyt tag eller nye vinduer, er en tilbygning med til at øge husets salgsværdi ved et evt. senere salg.

Når du vil opføre en tilbygning til eksisterende bolig er det vigtigste at gøre sig nogle overvejelser om størrelsen, formen og arkitekturen. Arkitektur handler om at tænke i helheder. Det betyder, at du skal tage både de eksisterende omgivelser og huset som udgangspunkt. Efter tilbygningen skal det færdige hus stadig fremstå som en harmonisk helhed.

Er huset nyere, vil det være forholdsvis let at opføre en tilbygning, der er meget lig det oprindelige. Hvis huset er ældre, er det straks sværere at bygge nyt, der ligner det gamle.

Det samme gælder det indvendige design. Tilbygningen skal skabe harmoni i den samlede bolig, så huset ligeledes fremstår som en helhed indvendig. Dette kan eksempelvis opnås ved valget af materialer – ved at vælge materialer, der går igen flere gange i boligen, samles de to bygninger.

Der er ofte mange spørgsmål, der melder sig når man ønsker at gå i gang med en tilbygning eller ombygning, og der kan være en del overvejelser at gøre bl.a. i forhold til, hvordan skal det se ud, materialevalg, farve, økonomi osv.

Kontakt os nu på telefon 42365752 for en uforpligtende snak, omkring mulighederne ved din nye tilbygning.